DAF-merkkihuolto ja automyynti

Kone Pistemaa on ylpeä DAF-jälleenmyyjä ja merkkikorjaamo. DAF tunnetaan laadukkaista ja taloudellisista kuorma-autoista, jotka on suunniteltu erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin.

DAF-merkkihuolto - Parhaille kuorma-autoille parasta palvelua

Kone Pistemaa on valtuutettu DAF-kuorma-autojen merkkikorjaamo. DAF-merkkihuolto ei ole ainoastaan huoltoa – se on sitoutumista luotettavuuteen, pitkäikäisyyteen ja laatuun. Huolto kattaa säännölliset huollot, vianetsinnät, suuremmat korjaukset sekä osien vaihdot. Kun tuot kuorma-autosi Kone Pistemaalle, on kalustosi hyvissä ja luotettavissa käsissä.

DAF-merkkihuoltomme noudattaa DAF:n tiukkoja laatuvaatimuksia ja standardeja. Käytämme ainoastaan uusinta teknologiaa ja työkaluja, ja kokeneet ja koulutetut mekaanikkomme tuntevat DAF-kuormurit kuin omat taskunsa.

Kaikki mekaanikkomme ovat koulutettuja DAF:n huoltomenetelmiin ja välineisiin. Voit siis olla täysin varma, että arvokkaan kuorma-autosi huolto suoritetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

Alkuperäiset DAF-varaosat

Merkkihuoltoomme sisältyy myös alkuperäiset DAF-varaosat. Aidot DAF-osat takaavat kuorma-autollesi parhaan mahdollisen turvallisuuden, kestävyyden ja suorituskyvyn. Sen lisäksi että aidot DAF-varaosat tarjoava paremman lopputuloksen, säilyy kuorma-auton takuu ja jälleenmyyntiarvo.

Oulun seudun laajin DAF-huolto

Säännölliset huollot

Kone Pistemaa tarjoaa säännöllistä huoltopalvelua DAF-kuorma-autollesi. Säännölliset huollot ovat välttämättömiä kuorma-auton turvallisuuden, suorituskyvyn sekä pitkäikäisyyden säilyttämiseksi.

Vianetsintä ja korjaukset

Mekaanikkomme hyödyntävät markkinoiden parhaita diagnostiikkatyökaluja, jotka mahdollistavat tehokkaan ja tarkan vianetsinnän. Asianmukaisen välineet kertovat välittömästi missä vika piilee, mikä mahdollistaa ongelmien nopean korjauksen. Näin kuorma-autosi pääsee takaisin takaisin tien päälle ilman turhaa odottelua.

Moottorin ja voimansiirron korjaukset

Kun on kyse moottorin tai voimansiirron huollosta, olet tullut oikeaan paikkaan. Tunnemme DAF-kuorma-autojen moottorit ja voimansiirtojärjestelmät kuin omat taskumme, joten voit luottaa saavasi täydellisen lopputuloksen. Tiimillämme on vahva kokemus ja osaaminen nimenomaan DAF-moottorien ja -voimansiirtojen huolloista.

Jarrujen huolto ja korjaukset

Toimiva jarrujärjestelmä on elintärkeää turvallisuuden kannalta. Huollon yhteydessä tarkastamme jarrujen toiminnan, ja paikkaamme mahdolliset epäkohdat ja viat.

Sähköjärjestelmän huolto

Koulutettujen mekaanikkojen käsissä kuorma-autosi valojen korjaus, akun vaihto tai monimutkaisempikin sähkövika on hoidettu ennen kuin huomaatkaan. DAF-kuorma-autoissa on modernia tekniikkaa, jonka huoltaminen vaatii osaamista - koulutetut mekaanikkomme selättävät haastavimmatkin ongelmat.

Näin helppoa se on - Tehokas DAF-merkkihuolto

Kone Pistemaan DAF-merkkihuolto on suunniteltu tuomaan sinulle mielenrauhaa. Voit luottaa, että kalustosi on osaavissa käsissä, ja teemme kaikkemme, että kuorma-autosi on takaisin tien päällä mahdollisimman pian.

Ennen korjaustoimiin ryhtymistä tutkimme kuorma-autosi läpikotaisesti pientenkin ongelmien tai vikojen varalta. Kyseessä ei ole nopea pintapuolinen vilkaisu, vaan käytämme moderneimpia diagnostiikkatyökaluja. Varmistamme, ettei pienikään orastava ongelma jää meiltä huomiotta.

Diagnosoinnin ja tarkastuksen jälkeen suunnittelemme ja toteutamme kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet käyttäen ainoastaan DAF-sertifioituja menetelmiä, välineitä ja varaosia. Kokeneet mekaanikkomme hoitavat huollot nopeasti ja tehokkaasti, jotta kalustosi seisonta-aika jää mahdollisimman lyhyeksi. Seisonta-aika voi tulla kalliiksi, ja ymmärrämme että jokainen päivä, jolloin kalusto ei liiku, on tappiollinen päivä.

Pidämme sinut ajan tasalla koko prosessin ajan huollon etenemisestä. Uskomme vahvasti, että avoin kommunikaatio ja läpinäkyvyys ovat menestyksemme salaisuus. Kun tuot DAF-kuorma-autosi Kone Pistemaalle, voit luottaa saavasi parasta palvelua ja täydellisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä jo tänään, ja varaa DAF-merkkihuolto.

DAF-myynti - Pohjois-Suomen laajin valikoima DAF-kuorma-autoja

Kone Pistemaa on ylpeä DAF-kuorma-autojen jälleenmyyjä Pohjois-Suomessa. DAF tunnetaan laadukkaista ja luotettavista kuorma-autoista, jotka soveltuvat täydellisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin. Meiltä löydät kattavat valikoiman arvostettuja DAF-kuorma-autoja – aina käytetyistä uusiin malleihin.

Valikoimamme kattaa kaikki DAF:n mallit, mukaan lukien suositut XF, CF sekä LF -mallit. Löydät valikoimastamme myös käytetyt DAF-kuorma-autot, jotka ovat tarkastettuja ja huollettuja ammattitaitoisten mekaanikkojemme toimesta. Jokainen käytetty DAF-kuorma-automme on käynyt läpi perusteellisen tarkastuksen.

DAF-kuorma-autot tarjoavat erinomaista suorituskykyä, taloudellisuutta ja mukavuutta. Niissä on äärimmilleen hiottu hyötykuorma, matalat käyttökustannukset sekä maailmanluokan ajomukavuus. Oli kyseessä jakeluliikenne, pitkän matkan kuljetukset tai erikoiskuljetukset, tarjoaa DAF parhaan ratkaisun, johon voit luottaa.

Kun hankit DAF-kuorma-auton Kone Pistemaalta, saat paljon enemmän kuin vain laadukkaan kuorma-auton. Saat asiantuntevaa palvelua koko kuorma-auton elinkaaren ajan aina hankinnasta ja oikean mallin löytämisestä kausihuoltoihin ja varaosien hankintaan. Meidän kauttamme saat parhaan mahdollisen hyödyn uudesta kuorma-autostasi.

Ota yhteyttä meihin jo tänään, ja löydä DAF-kuorma-auto, joka palvelee yritystäsi vuosien ajan.

Jätä tarjouspyyntö