Maasto- ja keikkatyöt

Kone Pistemaan liikkuva huoltopalvelu tuo korjaamon suoraan kalustosi luokse. Säästä aikaa ja vaivaa: kalustosi on toimintakunnossa ilman kuljetusta korjaamolle.

Liikkuva huoltopalvelu

Kone Pistemaan liikkuva huoltopalvelu tuo mekaanikon sekä tarvittavat työvälineet ja varaosat suoraan suoraan kalustosi luo työmaalle tai onnettomuuspaikalle. Tämä palvelu on erityisen hyödyllinen silloin, kun kalustosi on jumissa maastossa tai tien päällä.

 

Jos kaluston kuljetus korjaamolle on haastavaa tai aikaa vievää, olemme paikalla siellä missä tarvitset. Tällöin kaluston seisonta-aika lyhenee merkittävästi, ja saat kalustosi takaisin toimintakuntoon ilman pitkää seisonta-aikaa.

 

Oli kyseessä sitten tien varteen jäänyt kuorma-auto tai keskelle työmaata pysähtynyt työkine – olemme paikalla sinua varten. Pyrimme palauttamaan kalustosi sorvin ääreen nii pian kuin mahdollista, sillä ymmärrämme, että pitkät seisonta-ajat voivat tulla kalliiksi.

Missä toimimme?

Kone Pistemaan liikkuva huoltopalvelu palvelee kaikkia asiakkaita Oulussa sekä Oulun lähialueella, kuten Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Tyrnävällä, Haukiputaalla sekä sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Huollon ja äkillisen korjauksen tarve ei katso paikkaa, joten olemme paikalla juuri siellä, missä apua tarvitset.

Joustava palvelu - Palauta kalustosi tien päälle käden käänteessä

  • Yhteydenotto: Kun työkoneen tai kuorma-auton äkillinen vika tai ongelma yllättää, älä epäröi ottaa yhteyttä. Kerro meille mikä on ongelma, millaisesta kalustosta on kyse ja missä olet.
  • Etädiagnostiikka: Kuvaile ongelman tai vian laatu, niin suoritamme etädiagnostiikan. Kun tiedämme millaisesta viasta on kyse, osaamme varautua ja ottaa asianmukaiset työvälineet ja varaosat mukaamme.
  • Paikan päälle saapuminen: Kokeneet mekaanikkomme pakkaavat tarvittavat työvälineet ja varaosat mukaansa ja lähtevät kohti työmaata tai onnettomuuspaikkaa. Kiireellisissä tapauksissa olemme paikalla lyhyelläkin varoitusajalla.
  • Korjaus ja tarkastus: Kun olemme paikan päällä, aloitamme tarvittavat huoltotoimet välittömästi. Teemme kaikkemme, että kalustosi on toimintakuntoinen mahdollisimman pian. Ennen kuin jatkat matkaa, varmistamme vielä että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

 

Laaja huoltopalvelu myös tien päällä

Vianetsintä ja diagnostiikka

Yllättävän vian sattuessa tien päällä tai työmaalla voi vian syyn löytäminen olla haastavaa. Siksi liikkuvaan huoltopalveluumme sisältyy diagnostiikka ja vianetsintä, jotta voimme selvittää missä vika piilee myös maastossa. Mekaanikoillamme on mukana kaikki tarvittavat työvälineet, jotka mahdollistavat vianetsinnän haastavissakin olosuhteissa.

Hätäkorjaus

Äkillinen vika voi yllättää paikasta riippumatta. Työkoneen kuljettaminen maastosta korjaamolle on aikaa vievää ja pidentää kallista seisonta-aikaa. Tällaisissa tilanteissa hätäkorjaus on nopeampi ja tehokkaampi keino päästä takaisin sorvin ääreen. Kokeneet mekaanikkomme suorittavat haastavatkin korjaukset vaikka keskellä metsää.

Varaosien toimitus

Jos korjaus maastossa ei ole mahdollista ja tarvitset tietyn varaosan välittömästi, tuomme sen paikan päälle ja asennamme sen nopeasti. 

Hinauspalvelu

Jos kalustosi ei ole korjattavissa tien päällä tai maastossa, järjestämme hinauksen korjaamollemme tai muuhun haluamaasi paikkaan. Pidämme huolen, että kalustosi saa tarvitsemansa huollon niin pian kuin mahdollista.

Neuvonta ja tekninen tuki

Jos kohtaat maastossa tai tien päällä ongelmia joihin et löydä ratkaisua, voit soittaa meille ja pyytää ammattilaisen neuvoja. Jos et välttämättä tarvitse huoltopalvelua paikan päälle ja vika on korjattavissa itse, opastamme mielellämme ongelman selättämisessä.

Kone Pistemaan liikkuva huoltopalvelu – Korjaamo siellä missä sitä tarvitset

Yllättävä tekninen vika ei katso paikkaa. Jos työkone tai rekka pysähtyy keskelle maastoa, on sen kuljetus aikaa vievää ja kallista. Tähän tarjoamme helpon ratkaisun – Kone Pistemaan liikkuva huoltopalvelu tuo maailmanluokan raskaan kaluston korjaamon juuri sinne missä sitä tarvitset.

 

Jäikö rekka tien varteen kesken ajon? Vai pysähtyikö työkone keskelle työmaata? Ei hätää – autamme kalustosi takaisin liikkeelle.

 

  • Liikkuva huoltopalvelu lyhyelläkin varoitusajalla
  • Kokeneet ja ammattitaitoiset mekaanikot
  • Nopea vasteaika
  • Minimoi kalustosi seisonta-aika

Jätä tarjouspyyntö