Päivystys 24/7

Kone Pistemaa tarjoaa 24/7 päivystyspalvelun. Raskaan kaluston viat ja ongelmat eivät katso aikaa eikä paikkaa, minkä vuoksi olemme aina valmiina sinua varten.

Palvelua kellon ympäri - Aikaan ja paikkaan katsomatta

Kone Pistemaa tarjoaa kellon ympäri päivystyspalvelua, joka tarjoaa nopean avun tien päällä tai korjaamollamme milloin tahansa. Ymmärrämme varsin hyvin, että työkoneet ja kuorma-autot eivät noudata perinteistä 8-16 -työaikaa, minkä vuoksi haluamme tarjota laadukasta huoltopalvelua juuri silloin kun sitä tarvitset.

24/7 päivystyspalvelumme pitää huolen, että saat nopeaa ja luotettavaa palvelua milloin tahansa.

Apua silloin kuin sitä eniten tarvitset

Päivystyspalvelumme on erityisen hyödyllinen silloin, kun kohtaat odottamattomia ongelmia tien päällä tai työmaalla. Oli kyseessä sitten äkillinen jarruvika, moottorivika tai muu tekninen ongelma, olemme valmiina auttamaan.

Jokainen minuutti, jonka kalustosi viettää tien poskessa, on suoraan pois liiketoiminnastasi. Tämän takia olemme paikalla heti, emmekä seuraavana päivänä. Autamme sinua saamaan kalustosi liikkeelle mahdollisimman pian.

Missä toimimme?

Kone Pistemaan 24/7-päivystys palvelee kaikkia asiakkaita Oulussa ja Oulun lähialueella, kuten Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Tyrnävällä Haukiputaalla sekä sopimuksen mukaan kauempanakin. Äkillinen vika ei katso paikkaa, joten olemme paikalla siellä, missä tarvitset.

Joustava palvelu - Näin homma toimii

  • Yhteydenotto: Kun äkillinen vika tai ongelma ilmenee, älä epäröi ottaa yhteyttä vaikka keskellä yötä. Kerro meille mikä on ongelma, millainen kalusto on kyseessä ja missä olet. Kone Pistemaan päivystyspuhelin on auki kellon ympäri.
  • Etädiagnostiikka: Kuvaile ongelman laatu, niin suoritamme etädiagnostiikan. Kun tiedämme millaisesta viasta on kyse, osaamme varautua ja ottaa asianmukaiset työvälineet ja varaosat mukaamme.
  • Paikan päälle saapuminen: Heti kun olemme selvittäneet ongelman pakanneet riittävät varusteet, lähdemme matkaan. Kokeneet mekaanikkomme ovat paikalla lyhyelläkin varoitusajalla.
  • Korjaus ja tarkastus: Kun mekaanikkomme ovat paikan päällä, aloitamme tarvittavat huoltotoimet välittömästi. Teemme kaikkemme, että kalustosi on valmis palaamaan tien päälle mahdollisimman pian. Ennen kuin jatkat matkaa, varmistamme että kaikki toimii niin kuin pitääkin. Hoidamme huollon kerralla maaliin, jotta työ tai kuljetus voidaan suorittaa turvallisesti loppuun.

Oulun seudun laajin päivystyspalvelu

Vianetsintä ja diagnostiikka

Yllättävän vian sattuessa tien päällä voi ongelman syyn löytäminen olla haastavaa. Siksi päivystyspalveluumme sisältyy diagnostiikka ja vianetsintä, jotta voimme selvittää missä vika piilee myös tien päällä. Kun löydämme ongelman aiheuttajan, saamme korjattua vian entistä nopeammin jolloin pääset jatkamaan matkaasi ilman pidempää seisontaa.

Hätäkorjaus

Jos kalustosi pysähtyy tien varteen tai tietty osa sanoo itsensä irti, tekevät kokeneet mekaanikkomme hätäkorjauksia paikasta ja ajasta riippumatta. Tulemme paikalle vaikka syrjäisemmällekin pikkutielle, jotta pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman pian.

Varaosien toimitus

Jos korjaus ei ole mahdollista ja tarvitset varaosan välittömästi, tuomme sen paikan päälle ja asennamme sen nopeasti. Rikkoutunut osa ei ole este, tulemme paikalle uuden osan kanssa ja pääset jatkamaan matkaasi turvallisesti.

Hinauspalvelu

Jos kalustosi ei ole korjattavissa tien päällä, järjestämme hinauksen korjaamollemme tai muuhun haluamaasi paikkaan.

Neuvonta ja tekninen tuki

Jos kohtaat ongelmia joihin et löydä ratkaisua, voit soittaa meille ja pyytää konsultaatiota. Jos et välttämättä tarvitse huoltopalvelua paikan päälle ja vika on korjattavissa itse, annamme mielellämme neuvoja ongelman selättämiseksi.

Kone Pistemaan 24/7 päivystys - Aina valmiina sinua varten

Kun yllättävä vika iskee tien päällä, älä epäröi soittaa päivystysnumeroomme vaikka keskellä yötä. Olemme paikalla juuri silloin kuin tarvitset, ja autamme kalustosi takaisin matkaan. Kun apu on saatavilla heti, ei ongelma tai vika aiheuta ylimäärästä seisontaa.

  • Palvelemme 24/7
  • Huollon ja korjaukset tien päällä tai korjaamollamme
  • Lyhyt vasteaika – Olemme paikalla niin pian kuin mahdollista

Jätä tarjouspyyntö