Vaihto- ja purkuosat

Kone Pistemaan vaihto-osatuotanto tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia vaihto- ja purkuosia työkoneisiin ja kuorma-autoihin.

Oulun laajin valikoima raskaan kaluston vaihto-osia

Kone Pistemaan ykköstavoite on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua, ja tämä sisältää myös laajan valikoiman korkealaatuisia vaihto- ja purkuosia. Meidän kauttamme löydät edulliset vaihtoehdot uusille osille myös harvinaisempiin malleihin.

 

Oma vaihto-osatuotantomme mahdollistaa Oulun seudun laajimman valikoiman vaihto- ja purkuosia raskaan kaluston huolto- ja korjaustarpeisiin. Oli kyseessä sitten moottorin osat, voimansiirtojärjestelmän osat tai muut raskaan kaluston osat, meiltä löydät kaikki tarvittavat osat.

 

Kun raskas kalustosi tarvitsee huoltoa, on Kone Pistemaa luotettavin kumppanisi Oulun seudulla. Meiltä löydät kaikki tarvittavat osat, jotka palauttavat kalustosi takaisin tien päälle. Ota rohkeasti yhteyttä, ja keskustellaan tarkemmin kalustosi huolto- tai vaihto-osatarpeesta.

Kustannustehokas vaihtoehto uusille osille

Vaihto- ja purkuosamme ovat kustannustehokas vaihtoehto uusille osille. Ne ovat korkealaatuisia, edullisia ja luotettavia, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon kun haluat palauttaa kalustosi tien päälle ilman suurempia investointeja.

Koska tuotamme kaikki vaihto- ja purkuosamme itse, voimme taata että ne täyttävät kaikki laatuvaatimukset ja kestävät vaativissakin olosuhteissa yhtä hyvin ellei jopa paremmin kuin uudet vastaavat.

Vaihto- ja purkuosat ovat myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto uusien osien hankkimiselle. Pyrimme minimoimaan syntyvän jätteen kaikessa toiminnassamme, ja siksi pyrimme uusiokäyttämään mahdollisimman paljon käyttökelposia osia purkukuntoisesta kalustosta. Säästät siis samalla ympäristöä ja yrityksesi kassaa, kun saat uudenveroisia osia ilman uusien osien hintalappua.

Asiantuntevaa palvelua ja neuvontaa - Etsimme oikeat osat puolestasi

Kone Pistemaan vaihto- ja purkupalvelu ei ole ainoastaan osien myyntiä – tarjoamme myös asiantuntevaa konsultaatiota ja neuvontaa oikeiden osien valinnassa.

Raskaan kaluston huollon tai osien vaihdon tarve ei katso aikaa eikä paikkaa – siksi olemme aina valmiina sinua varten. Ota yhteyttä jo tänään ja koe aivan itse, miksi useat muutkin  raskaan kaluston omistajat Oulun seudulla luottavat juuri Kone Pistemaan ensiluokkaiseen purku- ja vaihto-osapalveluun.

Oulun seudun nopein vaihto-osapalvelu - Minimoi kalustosi seisonta-aika edullisesti ja tehokkaasti

 • Yhteydenotto: Kun tarve raskaan kaluston huollolle ja osien vaihdolle osuu kohdalle, on Kone Pistemaa luotettavin kumppanisi.  Täytä yhteydenottolomake, soita meille, lähetä sähköpostia tai tule paikan päälle Oulun Limingantulliin. Kerro meille, mitä osia tarvitset ja minkälaisesta kalustosta on kyse, niin laitamme hihat heilumaan. Tiedämme, että aika on rahaa, joten aloitamme oikeiden osien etsimisen välittömästi.
 • Neuvonta ja konsultointi: Kun olemme saaneet tarkat tiedot kalustostasi ja tarvittavista varaosista, on aika ryhtyä toimeen. Kokeneet raskaan kaluston asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaat mahdolliset vaihto-osat sekä antavat neuvoja niiden valintaan ja asennukseen.
 • Osien hankinta: Kun olemme yhdessä määrittäneet, mitä osia kalustosi tarvitsee, tarkastamme niiden saatavuuden laajasta varastostamme. Varastomme kattaa yleisimmät ja myös harvinaisemmatkin osat, joten voimme toimittaa ne lähes poikkeuksetta välittömästi. Jos jokin varaosa puuttuu varastostamme, toimitamme sen sinulle niin pian kuin mahdollista
 • Nouto tai toimitus: Kun kaikki tarvittavat osat ovat valmiina, voit hakea ne suoraan varastoltamme. Jos et pääse itse paikan päälle, järjestämme osillesi nopean toimituksen. Käytämme vain luotettavia toimituspalveluita, jotta osasi saapuvat nopeasti ja ehjinä.
 • Asennus ja huoltopalvelu: Autamme tarvittaessa myös uusien osiesi asennuksessa. Kokeneet mekaanikkomme asentavat uudet vaihto-osat heti paikan päällä, tai voit varata ajan huoltoon.

Kone Pistemaan tavoitteena on tarjota nopeaa, luotettavaa ja ennen kaikkea tehokasta palvelua, joka pitää raskaan kalustosi liikkeellä. Pitkät seisonta-ajat tuovat hallaa liiketoiminnallesi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan niin nopeaa palvelua kuin suinkin mahdollista. Kalustosi on takaisin tien päällä ennen kuin huomaatkaan.

Laajin valikoima raskaan kaluston vaihto- ja purkuosia - Ota yhteyttä jo tänään

Tarjoamme Oulun seudun laajimman valikoiman eri merkkien ja mallien vaihto-osia, jotta kalustosi pääsee takaisin tien päälle mahdollisimman pian.

Varaosien tilaaminen kaukaa pidentää kalustosi seisonta-aikaa, mikä voi tulla kalliiksi. Jokainen päivä, jolloin kalustosi ei ole liikenteessä, on päivä jolloin yrityksesi menettää rahaa. Siksi tarjoamme nopeaa ja tehokasta palvelua, joka pitää kalustosi toimintakuntoisena ja säästää selvää rahaa yrityksellesi.

  • Korkealaatuiset ja tarkastetut vaihto- ja purkuosat
  • Nopea ja tehokas palvelu
  • Lyhyet toimitusajat
  • Opastus ja konsultaatio oikeiden osien valintaan
  • Asennuspalvelu

Jätä tarjouspyyntö