Varaosamyynti

Laadukkaat varaosat työkoneisiin ja kuorma-autoihin kilpailukykyiseen hintaan merkkiin ja malliin katsomatta. Kone Pistemaa tarjoaa vara-osat myös harvinaisempaan kalustoon.

Laadukkaat ja yhteensopivat varaosat jokaiseen tarpeeseen

Meidän laajasta valikoimastamme löydät juuri oikeat varaosat kalustosi tarpeisiin. Merkillä, mallilla tai vuosimallilla ei ole väliä – tarjoamme varaosat harvinaisemmillekin työkoneille ja kuorma-autoille.

Ymmärrämme vuosien kokemuksella, että laadukkaat ja oikeanlaiset varaosat ovat avainasemassa kalustosi turvallisuuden, pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn kannalta. Siksi emme tarjoa bulkkitavaraa – vaan ainoastaan parhaita varaosia tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta.

Kone Pistemaa on ylpeä DAF-jälleenmyyjä, joten löydät valikoimastamme kaikki DAF-alkuperäisosat.

Kun on kyse raskaan kaluston korjaamisesta, on varaosien laadun lisäksi nopea saatavuus ensiarvoisen tärkeää. Pitkät seisonta-ajat voivat tulla kalliiksi, jonka vuoksi pidämme huolen, että tarvittavat varaosat ovat aina saatavilla.

Oli kyseessä sitten jarrupalat, suodattimet, sähkökomponentit tai suuremmat moottorin osat – meiltä löytyy kaikki tarvittava. Jos jokin tuote sattuu puuttumaan varastostamme, hankimme sen sinulle vain muutamassa päivässä.

Asiantuntevaa palvelua ja neuvontaa - Etsimme oikeat osat puolestasi

Kone Pistemaan varaosapalvelu ei ole ainoastaan osien myyntiä – tarjoamme asiantuntevaa konsultaatiota ja neuvontaa oikeiden osien valinnassa. Tunnemme erilaiset työkoneet ja kuorma-autot läpikotaisin, joten voit luottaa saavasi vain parasta palvelua. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaat mahdolliset osat juuri sinun kalustollesi.

Raskaan kaluston huollon tai osien vaihdon tarve ei katso aikaa eikä paikkaa – siksi olemme aina valmiina sinua varten. Oli kyseessä suunniteltu kausihuolto tai akuutti korjaustarve, voit luottaa saavasi nopeaa, luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua.

Ota yhteyttä jo tänään ja koe aivan itse, miksi monet raskaan kaluston omistajat luottavat Kone Pistemaan ensiluokkaiseen varaosapalveluun.

Oulun seudun nopein varaosapalvelu - Minimoi kalustosi seisonta-aika

  • Yhteydenotto: Kun tarve raskaan kaluston varaosille osuu kohdalle, ota yhteyttä meihin. Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköpostia, soita tai tule paikan päälle varaosamyymäläämme Oulun Limingantulliin. Kerro meille, mitä osia tarvitset ja minkälaisesta kalustosta on kyse, niin laitamme hihat heilumaan. Etenkin kuljetusalalla aika on rahaa, joten aloitamme oikeiden osien etsimisen viipyilemättä.
  • Varaosaneuvonta ja konsultointi: Kun olemme saaneet tarkat tiedot kalustostasi ja tarvittavista varaosista, on aika ryhtyä toimeen. Kokeneet raskaan kaluston asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaat mahdolliset varaosat sekä antavat suosituksia ja arvokkaita vinkkejä niiden valintaan ja asennukseen.
  • Varaosien hankinta: Kun olemme määrittäneet, mitä osia tarvitaan, tarkastamme niiden saatavuuden laajasta varastostamme. Varastomme kattaa yleisimmät ja myös harvinaisemmat varaosat, joten voimme toimittaa ne lähes poikkeuksetta välittömästi. Jos jokin varaosa puuttuu varastostamme, toimitamme sen sinulle vain muutamassa päivässä.
  • Varaosien nouto tai toimitus: Kun kaikki tarvittavat varaosat ovat valmiina, voit noutaa ne varastoltamme. Jos et pääse itse paikan päälle, järjestämme nopean toimituksen. Käytämme luotettavimpia toimituspalveluita, jotta osasi saapuvat nopeasti ja ehjinä.
  • Asennus ja huoltopalvelu: Autamme tarvittaessa myös varaosien asennuksessa. Kokeneet mekaanikkomme asentavat uudet varaosat heti paikan päällä, tai voit varata ajan huoltopalveluumme.

Kone Pistemaan tavoitteena on tarjota nopeaa, luotettavaa ja ennen kaikkea tehokasta palvelua, joka pitää raskaan kalustosi liikkeellä. Arvostamme liiketoimintaasi, joten pyrimme ylittämään odotuksesi joka ikinen kerta kun asioit kanssamme.

Laajin valikoima raskaan kaluston varaosia – Ota yhteyttä jo tänään

Oikeat ja laadukkaat varaosat ovat avainasemassa raskaan kaluston huollossa ja korjauksessa. Siksi tarjoamme Oulun seudun laajimman valikoiman eri merkkien ja mallien varaosia, jotta kalustosi pääsee tien päälle mahdollisimman pian.

Varaosien tilaaminen kaukaa pidentää kalustosi seisonta-aikaa, mikä voi tulla kalliiksi. Jokainen päivä, jolloin kalustosi ei ole liikenteessä, on päivä jolloin yrityksesi menettää rahaa. Siksi tarjoamme nopeaa ja tehokasta palvelua, joka pitää kalustosi toimintakuntoisena ja säästää selvää rahaa yrityksellesi.

  • Oulun seudun laajin valikoima raskaan kaluston varaosia
  • Nopea ja tehokas palvelu
  • Lyhyet toimitusajat
  • Opastus ja konsultaatio oikeiden varaosien valintaan
  • Varaosien asennuspalvelu

Jätä tarjouspyyntö