Huollot ja korjaukset - Oulun seudun paras raskaan kaluston huolto

Kuorma-autojen ja työkoneiden korjaukset ja huollot vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla – merkkiin tai vuosimalliin katsomatta.

Minimoi seisonta-aika ja pidä kalustosi liikkeellä

Kone Pistemaa tarjoaa jouhevaa ja ammattitaitoista korjaus- ja huoltopalvelua kaikille työkoneille, rekoille ja kuorma-autoille merkkiin tai malliin katsomatta. Tehtävämme on pitää kalustosi liikkeellä.

Ymmärrämme, että jokainen päivä, jolloin kalustosi ei ole liikenteessä on päivä jolloin yrityksesi menettää selvää rahaa. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan tehokasta, luotettavaa ja nopeaa palvelua joka minimoi seisonta-ajan ja pitää yrityksesi pyörät pyörimässä.

Kone Pistemaan tiimi koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka taitavat kaikenlaisten koneiden ja kulkuvälineiden huollon. Kun etsi raskaalle kalustolle luotettavaa korjaajaa, on Kone Pistemaa luotettavin kumppanisi. Käytämme ainoastaan uusinta teknologia ja työkaluja pitääksemme huolen, että korjaus- huoltotyöt suoriutuu tehokkaasti ja tarkasti aina sovitun mukaisesti.

Oulun seudun laajin huoltopalvelu

Säännölliset huollot

Kone Pistemaa tarjoaa säännöllistä huoltopalvelua kaiken kokoisille ja merkkisille rekoille, ja työkoneille. Säännölliset huollot ovat välttämättömiä raskaan kaluston pitkäikäisyyden ja toimintavarmuuden takaamiseksi.

Vianetsintä ja korjaukset

Ammattitaitoinen tiimimme hyödyntää markkinoiden parhaita diagnostiikkavälineitä, jotka mahdollistavat tehokkaan ja tarkan vianetsinnän. Asianmukaiset välineet kertovat välittömästi missä vika piilee, mikä mahdollistaa nopean korjauksen. Näin kalustosi pääsee takaisin takaisin tien päälle ilman turhaa odottelua.

Moottorin ja voimansiirron korjaukset

Kun on kyse moottorin tai voimansiirron huollosta, olet tullut oikeaan paikkaan. Tunnemme erilaiset moottorit ja voimansiirtojärjestelmät kuin omat taskumme, joten voit luottaa saavasi täydellisen lopputuloksen. Tiimillämme on vahva kokemus ja osaaminen erilaisten moottori- ja voimansiirto-ongelmien korjaamisesta.

Jarrujen huolto ja korjaukset

Toimiva jarrujärjestelmä on elintärkeää turvallisuuden kannalta. Huollon yhteydessä tarkastamme jarrujen toiminnan, ja paikkaamme mahdolliset epäkohdat ja viat. Korjaamme ja huollamme kaikenlaiset jarrujärjestelmät, oli kyseessä sitten perinteisen levyjarrut, rumpujarrut ja modernit ABS-jarrut.

Sähköjärjestelmän huolto

Modernit rekat ja työkoneet nojaavat entistä enemmän sähköjärjestelmiin. Kokeneiden ammattilaisten käsissä valojen korjaus, akun vaihto tai monimutkaisempikin sähkövika on hoidettu ennen kuin huomaatkaan.

Tuo kalustosi Kone Pistemaalle - Kalustosi on osaavissa käsissä

Kone Pistemaan huolto ja korjauspalvelu on suunniteltu tarjoamaan sinulle mielenrauhaa. Voit olla varma, että kalustosi on hyvissä käsissä, ja teemme kaikkemme palauttaaksemme sen mahdollisimman nopeasti takaisin sorvin ääreen.

Kun tuot kalustosi Kone Pistemaalle, aloitamme huoltoprosessin perusteellisella diagnosoinnilla ja tarkastuksella. Kyseessä ei ole vain pintapuolinen silmäys, vaan syvällinen analyysi jonka suoritamme käyttäen uusinta tekniikkaa. Ennen hommiin ryhtymistä varmistamme, ettei pieninkään vika tai vaurio jää huomaamatta.

Tarkastuksen ja huolellisen diagnosoinnin jälkeen suunnittelemme ja toteutamme tarvittavat korjaus- ja korjaustoimenpiteet. Tähän voi kuulua esimerkiksi öljynvaihto, suodatinten vaihto tai moottorin vikojen korjaus. Ammattitaitoinen tiimimme osaa käsitellä kaikenlaiset ongelmat ja viat, ja jolloin haastavampikin vika on selätetty huolellisesti ja ennen kaikkea tehokkaasti. Paikallaan seisova kalusto on aina pois yrityksesi toiminnasta, jonka vuoksi hoidamme huoltotoimet nopeasti että kalustosi on taas tien päällä mahdollisimman pian.

Ennen kaluston luovutusta teemme vielä lopputarkastuksen, että kaikki pelaa niin kuin pitääkin. Tämä ei ole vain muodollisuus, vaan tärkeä osa prosessia, joka pitää huolen että olemme hoitaneet työmme kunnialla ja kalustosi on valmis palaamaan tien päälle.

Pidämme sinut ajan tasalla koko prosessin ajan kalustosi tilasta ja huollon etenemisestä. Uskomme vahvasti, että läpinäkyvyys ja avoin kommunikaatio ovat avaimet parhaaseen palveluun. Tyytyväinen asiakas on suurin tavoitteemme, ja siksi pyrimme vain parhaaseen palveluun.

Vikadiagnostiikka - Tehokkaampi ja nopeampi huolto

Vikadiagnostiikka ja testauslaitteistot ovat erityisen tärkeitä modernien työkoneiden ja kuorma-autojen huolloissa. Raskas kalusto nojaa entistä enemmän sähkö- ja elektroniikkajärjestelmiin. Näiden järjestelmien korjaaminen ilman asianmukaisia diagnostiikkatyökaluja voi siis olla haastavaa.

Emme tarjoa ainoastaan kattavaa diagnostiikka- ja vianetsintäpalvelua, vaan autamme sinua ymmärtämään kalustosi teknologiaa. Annamme laadukasta konsultaatiota, joka auttaa sinua tunnistamaan mahdolliset ongelmat ja viat hyvissä ajoin.

Käytämme vianetsintän muun muassa Bochin, Walbon, Knorrin sekä useita merkkikohtaisia diagnostiikkatyökaluja. Kun käytössä on asianmukaiset työvälineet, pääsemme töihin entistä nopeammin. Huolto ja korjaus nopeutuu huomattavasti, kun tiedämme missä vika piilee.

Jäikö rekka tien varteen? - Ei hätää, Kone Pistemaa palauttaa kalustosi tien päälle

Ota meihin yhteyttä, ja varaa aika raskaan kaluston huoltoon ja korjaukseen. Me pidämme huolen, että kalustosi säilyy liikkeellä ja täysin toimintakuntoisena. Älä anna kalustosi seistä – Valitse Kone Pistemaa, luotettavin kumppanisi raskaan kaluston huolloissa ja korjaustöissä.

  • Vuosien kokemus ja ammattitaito
  • Luotettavuus
  • Tehokkuus
  • Parhaat työvälineet ja teknologia

Jätä tarjouspyyntö