Voimansiirto- ja moottorikorjaukset

Kone Pistemaa – asiantuntevaa palvelua moottorin ja voimansiirron huoltoihin ja korjauksiin.

Pidä kalustosi liikkeellä – Ammattitaidolla ja kokemuksella

Kone Pistemaa tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua moottorin ja voimansiirron huoltoihin ja korjauksiin. Ymmärrämme, että seisova kalusto aiheuttaa hallaa liiketoiminnallesi, minkä vuoksi olemme sitoutuneet tarjoamaan nopeaa ja tehokasta palvelua, jotta kalustosi on valmis palaamaan tien päälle mahdollisimman pian.

Moottorin ja voimansiirron huoltaminen on Kone Pistemaan erikoisalaa, joten voit luottaa että kalustosi on hyvissä käsissä. Kokeneet mekaanikkomme ovat työskennelleet eri mallien ja valmistajien parissa vuosien ajan, ja heillä on syvällinen ymmärrys moottorien ja voimansiirtojärjestelmien toiminnasta.

Käytämme ainoastaan uusimpia työvälineitä ja teknologiaa varmistaaksemme täydellisen työnjäljen ja projektin jouhevan etenemisen. Voit siis luottaa, että huolto hoidetaan ripeästi ja kerralla kunnolla.

Oulun laajin huoltopalvelu jokaiselle moottorille

Moottorikorjaukset

Oli kyseessä sitten moottorin kausihuolto tai suurempi korjaus, meillä on asiantuntimusta ja osaamista kaikista malleista ja merkeistä. Hoidamme kaiken aina öljynvaihdosta osien korjaukseen tai vaihtoon. Moottori on raskaan kaluston sydän, ja haluamme pitää huolen että moottorisi pysyy toiminnassa haastavissakin olosuhteissa.

Voimansiirron huollot ja korjaukset

Voimansiirto on moottorin ohella yksi tärkeimmistä kaluston osista. Se on monimutkainen järjestelmä, jonka huoltaminen ja korjaaminen vaatii paljon ammattitaitoa ja kokemusta. Kone Pistemaa tarjoaa laajaa voimansiirtohuoltoa mukaan lukien vaihteistokorjaukset, akseliston korjaukset sekä vetopyörästön korjaukset. Erilaiset voimansiirtojärjestelmät ovat meille tuttuja, joten korjaamme kaikenlaiset viat ja ongelmat käden käänteessä.

Diagnostiikka ja vianetsintä

Hyödynnämme laadukkainta diagnostiikkateknologiaa korjataksemme ongelman syyn tehokkaasti ja nopeasti. Tämä tarkoittaa, että voimme korjata pienemmätkin orastavat viat ennen kuin ne ehtivät aiheuttamaan suurempaa vahinkoa. Suuremmat vahingot johtavat pidempiin seisonta-aikoihin, minkä vuoksi pientenkin ongelmien paikkaaminen hyvissä ajoin on tärkeää. Ymmärrämme, että aika on rahaa - siksi löydämme ja korjaamme viat mahdollisimman nopeasti.

OIemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista ja tehokasta palvelua, joka pitää kalustosi liikkeellä ja toimintakuntoisena. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota luotettavaa, asiantuntevaa ja tehokasta palvelua, joka minimoi kalustosi seisonta-ajan ja pitää yrityksesi pyörät pyörimässä. Älä seisota kalustoasi – varaa aika Kone Pistemaan moottorihuoltoon jo tänään!

Kone Pistemaa Moottorihuolto – Kalustosi on hyvissä käsissä

Me Kone Pistemaalla pyrimme tarjoamaan sinulle mielenrauhaa. Voit olla täysin varma siitä, että arvokas kalustosi on hyvissä ja osaavissa käsissä, ja teemme kaikkemme palauttaaksemme sen mahdollisimman pian tien päälle.

 

Ennen huoltotoimenpiteitä käymme kalustosi moottorin ja voimansiirtojärjestelmän huolellisesti läpi hyödyntäen moderneja diagnostiikkatyökaluja. Tämä ei ole vain pintapuolinen silmäys, vaan syvällinen analyysi jossa ilmenee pienemmätkin viat, joista voi koitua ongelmia. Yksikään vika tai ongelma ei jää huomaamatta, mikä tarkoittaa perusteellisempaa korjausta ja kestävämpää lopputulosta.

Perusteellinen analyysi auttaa meitä suunnittelemaan tarvittavat huoltotoimenpiteet. Ammattitaitoiset mekaanikkomme eivät turhaan viivyttele, vaan hoitavat hommansa nopeasti mutta huolellisesti. Pitkät seisonta-ajat voivat tulla kalliiksi, joten pyrimme palauttamaan kalustosi tien päälle niin pian kuin suinkin mahdollista.

Ennen kuin palautamme kaluston käyttöön, teemme vielä kattavan lopputarkastuksen, että kaikki toimii niin kuin pitääkin. Tämä ei ole vain muodollisuus, vaan tärkeä vaihe prosessia. Pidämme huolen, että työ on hoidettu kunnialla ja lopputulos ylittää odotuksesi.

Pidämme sinut ajan tasalla koko projektin ajan kalustosi tilasta ja huollon etenemisestä. Uskomme vahvasti, että läpinäkyvyys ja avoin kommunikaatio ovat avaimet parhaaseen palveluun. Tyytyväinen asiakas on suurin tavoitteemme, ja siksi pyrimme vain parhaaseen palveluun.

Palaako moottorin vikavalo? – Ei hätää, Kone Pistemaa palauttaa kalustosi tien päälle

Ota meihin yhteyttä, ja varaa aika raskaan kaluston moottori- tai voimansiirtohuoltoon. Varmistamme, että kalustosi säilyy liikkeellä ja täysin toimintakuntoisena. Älä anna kalustosi seistä – Valitse Kone Pistemaa, luotettavin kumppanisi raskaan kaluston huolloissa ja korjaustöissä.

  • Vuosien kokemus ja ammattitaito
  • Luotettavuus
  • Tehokkuus
  • Parhaat työvälineet ja teknologia

Jätä tarjouspyyntö