Maalaamopalvelut ja kolarikorjaukset

Kone Pistemaan maalauspalvelu ja kolarikorjaus palauttaa kalustosi alkuperäiseen loistoonsa. Varaa aika maalaukseen tai kolarikorjaukseen, ja palauta raskas kalustosi takaisin tien päälle.

Maalaamopalvelu - Uutta ilmettä ja suojaa kalustollesi

Kone Pistemaan maalauspalvelu ei ole ainoastaan maalausta – se on kokonaisvaltaista palvelua kalustosi suojauksen ja ulkoasun parantamiseksi.

Maalauspalvelu alkaa aina huolellisella valmistelulla ja pohjustuksella. Puhdistamme maalattavan pinnan perusteellisesti ennen maalausta, jotta maali tarttuu kunnolla ja lopputulos on siisti ja kestävä. Käytämme laadukkaita pohjamaaleja, ja ehkäisevät korroosiota ja mahdollistavat tasaisen maalipinnan.

Maalarimme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka taitavat erilaiset maalaustekniikat. He määrittävät parhaat mahdolliset maalityypit ja -tekniikat kalustollesi ottaen huomioon sen materiaalit ja koneen käyttötarkoituksen. Kun kalusto on maalattu, kiillotamme ja lakkaamme maalipinnan, jolloin lopputulos on kestävä ja tyylikäs.

Kone Pistemaa tarjoaa myös erilaisia erikoismaalauspalveluita. Toteutamme yksilöllisiä viimeistelytöitä, kuten erikoiskuviota ja helmiäsmaaleja. Kun haluat täysin itsesi näköisen kaluston joka erottuu massasta, toteutamme kaikki toiveesi.

Kun valitset Kone Pistemaan maalaamopalvelun, voit luottaa saavasi täydellisen lopputuloksen joka ikinen kerta. Ota yhteyttä ja varaa aika maalauspalveluumme jo tänään. Olemme valmiina antamaan kalustollesi uuden ilmeen ja suojan.

Kolarikorjaukset - Palauta kalustosi alkuperäiseen loistoonsa

Kolarikorjaukset ovat monimutkaisia prosesseja, jotka vaativat tarkkaa silmää sekä paljon teknistä osaamista. Kone Pistemaan mekaanikoille on vankka kokemus ja osaaminen haastavistakin kolarikorjauksista. Tunnemme erilaiset korjausmenetelmät ja materiaalit, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

Kokenut tiimimme arvioi vaurioiden laadun ja valitsee sopivimmat korjausmenetelmät. He tuntevat eri kuorma-autojen ja työkoneiden rakenteet ja ominaisuudet kuin oma taskunsa.

Kone Pistemaan kolarikorjaus ei rajoitu ainoastaan ulkosiin vahinkoihin. Tarkastamme myös kaluston sisäiset osat ja mekanismit kuten jarrut, voimansiirrot ja moottorin. Jos havaitsemme kalustossasi sisäisiä vaurioita, korjaamme nekin samalla, jotta kalustosi on varmasti toimiva ja turvallinen.

Ymmärrämme, että kolarikorjaus voi olla stressaavaa. Teemme kaikkemme, että prosessi on mahdollisimman jouheva ja kalustosi on takaisin toimintakunnossa niin pian kuin mahdollista. Pidämme sinut ajan tasalla koko korjausprosessin ajan, ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Tavoitteemme on helpottaa stressaavaa kolarikorjausta ja minimoida kalustosi seisonta-aika.

Toimi näin onnettomuuden sattuessa:

  • Yhteydenotto: Kun kuorma-autosi tai työkoneesi on osallisena onnettomuudessa tai kolarissa, ota meihin yhteyttä välittömästi. Kerro meille onnettomuuden laatu, arvio vaurioista sekä millaisesta kalustosta on kyse.
  • Kaluston siirto: Hoidamme tarvittaessa vaurioituneet kaluston siirron onnettomuuspaikalta korjaamollemme. Näin varmistamme, että kalustosi saadaan nopeasti ja turvallisesti korjaukseen ilman ylimääräisiä ongelmia.
  • Arviointi: Kun kalusto on korjaamollemme, tarkastamme sen läpikotaisesti ennen korjaustoimiin ryhtymistä. Käytämme uusimpia diagnostiikkatyökaluja, jotta löydämme pienimmätkin vauriot kalustostasi.
  • Kolarikorjaus: Kun olemme tarkastaneet vaurioituneet kaluston, on aika laittaa hihat heilumaan. Kokeneilla mekaanikoillamme on vuosien kokemus vaikeistakin korjaustöistä, joten voit luottaa että kalustosi palautuu alkuperäiseen loistoonsa käden käänteessä. Korjaamme vauriot, vaihdamme rikkinäiset osat ja varmistamme, että kalusto on turvallinen käyttää.
  • Tarkastus: Ennen kuin luovutamme kalustosi takaisin työmaalle, teemme perusteellisen tarkastuksen että kaikki toimii niin kuin pitääkin ja kaluston käyttö on turvallista. Pidämme huolen, että kalusto on 100% toimintakunnossa ennen sen palaamista tien päälle.

Luotettavat maalauspalvelut ja kolarikorjaukset Oulun seudulla

Kun kalustosi tarvitsee entisöintiä, olemme apunasi. Suoritamme toimipisteellämme niin raskaan kaluston huollot, maalaukset kuin vaativimmatkin kolarikorjaukset. Kone Pistemaa on sitoutunut tarjoamaan luotettavaa ja ennen kaikkea tehokasta palvelua, jotta kalustosi seisonta-ajat jäävät mahdollisimman lyhyeksi. Tavoitteemme on palauttaa kalustosi takaisin tien päälle.

Jätä tarjouspyyntö